4043 ervaringen online

Prima vlucht met Sterling

geschreven door

Amsterdam

Oslo

Een goedkoop weekendje Oslo bestaat niet... Gelukkig has Sterling een aanbieding en konden we met z'n tweeen voor 112 euro retour van Amsterdam naar Oslo. Aangezien Sterling maar 1x per dag vliegt, v.19.35 hoefden we dus ook niet op rare tijden op Schiphol te zijn. Nadeel is wel dat ze van de M-pier vliegen, daar is dus niets te beleven, afgezien van een boekenwinkeltje en wat tankstation voedsel.
Vlucht was prima op tijd, check in ging ook perfect in een oude Maersk Air 737. Sterling heeft een vaste stoel allocatie, dus je hoeft niet vooraan te staan te dringen om een goede plek te bemachtigen. alhoewel een exit seat er niet in zat, daar moet je namelijk extra voor betalen. De stoelen zaten goed, al hield de ruimte niet over, vlucht was half vol dus niemand voor je die de stoel in de slaapstand zet.

Terugweg ook prima vlucht, met een nieuwe 737-800 (incl. winglets). Blikje bier gekocht voor 4 euro, is wel duur, maar de vlucht was zelf zo goedkoop dat dat er zeker wel afkan. Boterzachte landing op de Polderbaan, voor welke reden dan ook gaat dit by Easyjet altijd veel hardhandiger, licht dus niet aan de Polderbaan?
Op Schiphol werden we nu aan de D-pier gezet, dus hoefden we gelukkig niet door de regen het vliegtuig te verlaten, dat is toch wel een nadeel van de H/M pier.

Al met al een zeer positive ervaring opgedaan.