4043 ervaringen online

Nooit meer Aegean Airlines

geschreven door

Dusseldorf

Athens

Op de luchthaven van Dusseldorf aangekomen zagen we op het bord dat onze vlucht naar Athene vertraagd was met 3 uur dus dat begon al goed dus wij naar de balie van Aegean Airlines om te vragen wat er aan de hand was?.

Dan krijgen we in een keer een snauw dat we niet moeten zeuren nu en dat we het later te horen krijgen aan boord. Toen maar inchecken eerst.

De checkindame keek zo dat ze ieder moment kon ontploffen en een blik die dodelijk was als blikken konden doden.
(De vriendelijkheid straalde er vanaf(Dus niet) )

Bij de paspoort controle aangekomen werd ik ontzettend vriendelijk geholpen door de grenswacht(De Duitse grenswacht is in het algemeen aardiger dan de Nederlandse op Schiphol)op Dusseldorf is het personeel toch aardiger en behulpzamer dan op Schiphol.

Toen we bij de gate aankwamen zagen we dat onze vlucht boven op de 3 uur vetraging nog eens een uur extra vetraging had dus het begon al goed.

Toen we eindelijk aan boord konden werden we afgesnauwd door het Personeel als we een stel honden waren.

de vlucht zelf was echt k****
Toen ze een half uur naar de start waren begonnen met het eten te ronddelen kwamen ze 2 rijens voor ons erachter dat ze geen maaltijden meer hadden.

Dus 23 medepassagiers en ik hebben geen eten gehad en zo was het ook bij het drinken. en alleen maar ooh ooh sorrie meneer op de Athene staat iemand klaar die U een schade vergoeding geeft voor dit alles en de opgelopen vetraging maar daar was dus niets van waar in geen velden of wegen iemand van Aegean Airlines te bekennen.

Ik vlieg nooit of te nimmer meer met deze luchtvaartmaatschappij!!.

Dit was echt het toppunt ik kies ingevolg wel een andere maatschappij

(Terug vlucht was met Lufthansa 2 dagen later.

Deze vlucht verdient een 1.
Ik heb veel gevlogen maar een maatschappij als dit nog nooit meegemaakt!.