4043 ervaringen online

Beroving

geschreven door

Eindhoven

Faro

Tsja, wat zal ik zeggen. Ook mij is het gebeurt na vaak met Rayanair gevlogen te hebben en ondanks alle shit die ze je willen verkopen je door het ticketformulier geworsteld te hebben en je 10X alles nakijkt en checked omdat je weet dat als je ergens een foutje maakt dat je dan de hoofdprijs mag betalen. Op de ticket de roepnaam ingevuld ipv de paspoortnaam. Vele keren is het goed gegaan en nu dus fout. Je staat in de rij voor het boarden op Eindhoven voor een vlucht naar Faro en er komt een Rayanair koe die ze speciaal geselecteerd hebben om het reizigers zo moeilijk mogelijk te maken en ziet dat de voornaam op de ticket afwijkt van dat van het paspoort. " Dat kunnen we niet accepteren" zei deze Rayan air koe met een zelfgenoegzaamheid van " we hebben er weer een".
U kunt voor bij de infobalie de naam laten wijzigen. Kost u 160 euro. Het boarden was al begonnen, na 15 min. zou het vliegtuig vertrekken. Je moet dan tegen de stroom in weer terug naar de aankomsthal, daar de boel laten veranderen en dan weer terug door de controle. RIem af, schoenen uit....etc. Er stond daar ook een enorme rij. Dat gaat dus niet lukken en er werd mij te verstaan gegeven dat het mijn risico zou zijn als ik vervolgens te laat zou komen. Dat was dus een zekerheid waar ik gelukkig niet ben ingetrapt. Zelfs al zou ik dat gered hebben dan had ik voor de terugvlucht het zelfde gezeik van een Portugese opgeleide Rayanairtrut gekregen. Dus helaas maar weer terug naar huis en geen vakantie, geen appartement voor een weekje, de auto die klaar staat in Faro blijft daar ook maar een weekje stil staan.
Ik weet uit ervaring dat Rayanair hier het geld mee verdiend. Het is alle voorgaande keren goed gegaan omdat ik weet hoe Rayanair werkt. Hoopt op fouten, verkeerde naam, letter verkeerd, bagage 5 cm te groot. Dan is het Bingo voor ze.
Er zijn blijkbaar mensen die op deze manier voor zon Maatschappij willen werken. Ik heb er vanavond een meegemaakt. De Rayanairkoe noem ik haar maar even voor het gemak. Het ging om vlucht van 18:45 op 5 febr. naar Faro. Ik hoop dat deze koe het ook leest.