4043 ervaringen online

Omgekeerde wereld

geschreven door

Jacksonville, Fl

Amsterdam

Bijzondere ervaring met United. Een van de bekendste airlines ter wereld. Ik had 2 vluchten, een binnenlandse vlucht van Jacksonville naar Washington Dulles, en van daar naar Amsterdam.

De eerste vlucht was perfect. Althans, wat je voor een korte vlucht mag verwachten. Erg stil vliegtuig, goed op de hoogte gehouden van de vlucht, en misschien het belangrijkste: Heerlijke stoelen! Geen tv ofzo, maar dat heb je op zo'n korte vlucht ook niet nodig.

Vervolgens op washington overgestapt op de vlucht naar amsterdam. Zeer oud vliegtuig (KLM heeft ze al de deur uit gedaan omdat ze te oud werden). Ik had een heus scherm in de stoel voor me van nog geen 10 centimeter, maar kon niet zelf kiezen wat erop kwam, en ook als de gene voor je naar achter ging met zijn stoel kon je het al niet meer zien. Ik was wel geupgrade, ik had meer beenruimte. Ik ben redelijk lang, 1.90 dus dat was wel nodig. Echter, de stoelen zaten voor geen meter! na een half uur kreeg ik al een 'houten reet''. En na een uur pijn in mijn rug. Daarnaast zeer veel herrie in het vliegtuig, doordat het zo oud was. Zeer krappe stoelen, ik heb mazzel dat er een dunne amerikaan naast me zat. Maar voor mij zat een stevige, en was blij dat ik daar niet naast zat!

Al met al, mijn werkgever betaald, dus moet ik er wel mee vliegen, maar als ik kijk wat ze voor deze vlucht vragen ten opzichte van delta/klm of andere maatschappijen is de kwaliteit zeer slecht.