4043 ervaringen online

Slecht!

geschreven door

Amsterdam

Curacao

Ik vertrok op de vroege zondag ochtend om 6.30 richting schiphol, voor vertrek nog even op de schiphol site en teletekst gekeken voor vertragingen, niks te zien!
Rij ik vlak voor schiphol krijg ik via de schiphol app een melding: vlucht 3 uur vertraagd! IPV 11.30 vertrokken we nu om 14.30! De reden; het vliegtuig is er nog niet! We kregen overigens een bon van 6.25 waar je niet heel veel aan hebt op een duur schiphol!
Vliegtuig kwam om half 1 netjes aan bij de gate, ik raakte met personen aan de praat, het was t vliegtuig dat uit curaƧao kwam en dat keurig op tijd was vertrokken en weer was geland! Dus was mijn conclussie; ze wisten 11 uur geleden al dat 11.30 niet mogelijk was om te vertrekken!

eenmaal in het vliegtuig te zitten moest ik zeggen dat comfort erg prettig zat ( dit was ook het enigste positieve van de hele reis!)

Eenmaal opgestegen maar 3x de keuze gehad voor water sap koffie of thee! De rest gewoon betalen!
Eten was zeeeeeer slecht, niet goed warm en t leek!

Ik was ondertussen muziek aan het luisteren via mijn telefoon(entertainment systeem was echt slecht voor 10 euro!), dus hoor niet wat de bijna allemaal chagrijnige stewardessen zeggen. Dus loop naar achteren om een bakje chips en een lekker pilsje te kopen, dus vraag; zou ik een bakje chips en een bakje printers mogen? Toen zei ze, ik heb net omgeroepen dat we zo langs komen dus ga maar weer zitten we komen zo! Nou toen heb ik naar niks genomen!

Nee Arkefly is mij zeeeeeer tegen gevallen op de lijn van Amsterdam/Dusseldorf! KLM is in mijn eerste keus, met vlak daarachter Airberlin.com en daar heel ver achter Arke (fly)