4043 ervaringen online

Super!!!

geschreven door

Amsterdam

Denpasar, Bali

Wij zijn zeer enthousiast geworden van Singapore Airlines. Voor het eerst met deze maatschappij naar Bali (Denpasar) gevlogen via Singapore.
Inchecken op Schiphol ging zeer vlot en door vriendelijk personeel. Eenmaal aan boord van het vliegtuig begon de vakantie meteen! Supervriendelijke crew aan boord. Het toestel waarmee SIA van Amsterdam naar Singapore vliegt schijnt een wat oudere te zijn (nog niet het nieuwe interieur) maar wij zaten prima. Veel beenruimte en comfortabele stoelen! Het prettig werkende entertainmentsysteem, en goede maaltijden maakte het een supervlucht! Tussendoor kwam het personeel steeds langs met tussendoortjes en drankjes. Dit deelden ze uit met dienbladen waardoor geen last hadden van de trolleys (nachtvlucht). Ieder moment kon je de crew 'roepen' om iets te bestellen.
Op Singapore kom je zeer makkelijk met skytrain naar de andere terminal, prima geregeld.
Ook de vlucht van Singapore naar Denpasar verliep goed in een mooi toestel met nieuw interieur. Ook weer prima maaltijden.

Op de terugvlucht van Denpasar naar Singapore hadden we 30min vertraging. Omdat we op Singapore maar 75min overstaptijd hadden werd er tijdens de vlucht al vermeld dat we op het vliegveld snel naar de volgende gate moesten. Personeel van SIA stond daar al klaar. Alles verliep snel, en goed.
De vlucht naar Amsterdam wederom heel goed!

Vorig jaar met Emirates naar Bangkok gevlogen, maar Singapore Airlines is zeker niet slechter!! Hele goede vluchten gehad!!