4043 ervaringen online

Luxe, zoals vliegen hoort te zijn!

geschreven door

Athens

Amsterdam

Ik vind alle luchtvaartmaatschappijen hetzelfde tegenwoordig, of ze nu lijndienst of low-cost zijn. Ze gedragen zich zowiezo allemaal low-cost. De prijzen zijn hoger en de service slecht tot heel slecht of in het beste geval nog gemiddeld. Veel beloftes, leuke websites maar het stelt vaak niks voor.

Aegean Airlines is eindelijk een uitzondering. Binnen Europa lekker vliegen met: de beenruimte die je vroeger bij de KLM op de A310 had (maarja Aegean vliegt tenminste niet met die armoedige Boeing-toestellen), heerlijk eten met 2x een warm broodje, alcoholische versnaperingen, een snoepje voor take-off, 2x koffie/thee, zoveel drinken als je wilt, leren stoelen, een cadeautje voor de kleine (stickervel, kleurpotlootjes, vliegtuigje), een schitterend vliegtuig met niks ouds en dat voor de prijs van EUR 117,- Hier kunnen ze allemaal een puntje ana zuigen. De KLM kostte tegen de 400 Euro en dan heb je zelfs in de Business geen warme maaltijd.

Dus volgende keer weer genieten. Zowel heen als terug een geweldige vlucht, heerlijke maatschappij! Onderdeel van Star Aliance maar veel beter dan de Lufthansa.