4043 ervaringen online

Prettig om mee te vliegen

geschreven door

Rome

Amsterdam

Heenreis was met KLM naar MXP en nu moet ik toch wel toegeven dat ik de stoelen bij Alitalie veel ruimer en groter vind. Niet dat ik die ruimte nodig heb, maar is wel fijn. (Of misschien ligt het gewoon aan het type vliegtuig..)

Een bescheiden persoonlijke tv-scherm ontbrak niet met 4 'thema kanalen' zoals dat heet en 8 radiozenders met wat leuke muziek o.a. japans en opera. Je moet dan wel oortjes meenemen, want die kun je dan in de armleuning van je stoel pluggen. Ze schotelen je wel behoorlijk wat reclame voor.

Vlucht verliep prima. Enige was dat de vlucht een 'opstijgverbod' kreeg van de verkeerstoren voor de volgende 20 min. dus die tijd hebben we in het vliegtuig af moeten wachten. Ondanks dat toch nog op tijd op schiphol aangekomen.

In de vlucht een hoop Nederlanders die wel een leuk woordje italiaans konden praten met het cabinepersoneel. Was wel leuk en ik als half-italiaanse waardeer dat wel.

Er werd eenmaal een drankje met pakje koekjes geserveerd, moet je niet van opkijken hoor aangezien het een middagvlucht was.

En verder: Fiumicino Airport is niet zo'n fijn vliegveld, chaotisch. Alleen daar kan de luchtvaartmaatschappij niets aan doen.

Kortom: ik vond het fijn dat deze maatschappij mij terug naar huis heeft gevlogen ondanks dat ik liever nog in Italia was gebleven.