4043 ervaringen online

Goed

geschreven door

Curacao

Eindhoven

Militaire charter na een oefening op de benedenwindse eilanden. Na een goede heenvlucht met ArkeFly vlogen we terug met World Airways, een Amerikaanse maatschappij welke alleen chartervluchten uitvoerd.

Deze MD-11ER (N271WA) is gebouwd in 1991 en dat was goed te zien. Een behoorlijk oud interieur met harde stoffen stoelen en 1 van de tv schermpjes was ook niet meer 100%. Beetje gelige waas over het scherm. Tevens was er geen vluchtinformatie op de schermen te zien. Het leek erop of de crew gewoon na elke film een nieuwe videoband in de recorder moest stoppen.

In tegenstelling tot de heenvlucht, hadden we deze keer een behoorlijke bejaarde crew, ik denk dat de dames allemaal tegen hun pensioenleeftijd aan zaten. Desondanks waren ze wel uitermate vriendelijk en werden we goed verwend aan boord.

De beenruimte in dit toestel met 3-4-3 configuratie was ruim voldoende. Ik ben zelf zo'n 1.93 meter en ik had nog een goeie 2 vuisten over bij mijn knieen.

Op het eten was niet bijzonder veel aan te merken. Was goed eetbaar, en we kregen genoeg te drinken.

We zijn een kwartier te vroeg vertrokken en kwamen zelfs een uur te vroeg aan. Al met al duurde de vlucht zo'n 8 uur en 47 minuten.

Er was geen inflight magazine aanwezig en de films waren niet echt boeiend. Maar het was een nachtvlucht en ik heb goed geslapen, dus echt gemist heb ik het allemaal niet.

Al met al gewoon een goede vlucht met een erg verouderd toestel, maar dat werd gecompenseerd door de fantastische crew.