4043 ervaringen online

Klasse

geschreven door

Eindhoven

Curacao

Militaire charter i.v.m. een grote oefening op de benedenwindse eilanden. Heenreis met de PH-AHX, een B767-300ER. Een toestel uit 1990 met een 2-4-2 configuratie en heerlijke lederen stoelen.

Als een van de eersten aan boord, dus uiteraard een stoel bij de nooduitgang gepakt wat resulteerde in zo'n anderhalve meter beenruimte. Bij het boarden viel al op dat er een behoorlijke jonge (en verschrikkelijk mooie!) crew aanwezig was. Erg vriendeljke dames die ons de hele vlucht uitstekend hebben verzorgd. Eten was gewoon standaard vliegtuigvoeding. Geen superhoge kwaliteit, maar wel gewoon goed te eten. Er werd voldoende eten en drinken geserveerd, dus hierover absoluut geen klachten.

Aankomst- en vertrektijden conform schema, en we werden door de gezagvoerder aardig op de hoogte gehouden over het verloop van de vlucht. Ondanks de hoge leeftijd van het toestel zag het interieur er goed en schoon uit.

Wel vond ik de airco behoorlijk koud staan. Zeker als je bedenkt dat je naar een gebied vliegt waar het bij aankomst om 13.00 zo'n 33 graden is! Dat vond ik het enige minpunt van de vlucht. Voor de rest gewoon klasse!