4043 ervaringen online

Laatste keer Star klas?

geschreven door

Amsterdam

Puerto Plata

Oorspronkelijk stond een, nieuw aan de vloot toegevoegd, toestel, de PH-OYJ gepland. Dit toestel biedt ondermeer 31 stoelen premiumcomfort klas. Dit toestel kreeg echter een andere bestemming, waardoor een `ouwetje', de PH-AHX, 21 jaar oud, met star klas (12 stoelen) werd ingezet naar POP/PUJ. Door "organisatorische omstandigheden" zijn klanten teleurgesteld, die premium comfort hebben geboekt en door een kleinere capaciteit in deze klasse werden overgeplaatst naar economy klas.
Vanuit de cockpit werd veel informatie gegeven. Ook werden doelpunten van een tijdens de vlucht gepeelde voetbalwedstrijd doorgegeven. Hierop werd het wel erg stil in het vliegtuig.
Tijdens de vlucht weinig turbulentie meegemaakt; een beetje onder Engeland en boven Bermuda.
Toen wij aan de beurt waren om ons gekozen menu op te geven waren er van 3 keuzes er nog 2 over. Gekozen voor rijst en tagliatelle. De tagliatelle was een slechte keuze; gepresenteerd werden brede elastieken die ook door TNT post worden gebruikt. Het was bruin, hard en niet eetbaar. Bovenop lagen 1 garnaal en een ander schelpdier. De stewardess gaf aan dat tagliatelle van de menulijst wordt geschrapt. De wijn was overigens goed. Vandaar dat wij onvoldoende geven voor het eten.
De vlucht verliep verder voorspoedig.