4043 ervaringen online

Uitstekend zoals het hoort!

geschreven door

Amsterdam

Singapore

Afgelopen juni 2010 voor het eerst met SIA gevlogen. Ondanks dat ik vaak naar Singapore heb gevlogen (voornamelijk met Lufthansa & KLM), was dit toch een soort van "nieuwe ervaring".

Het was een rustige vlucht met een aardige en zeer attente cabin crew.
Opvallend: de beenruimte in economy class is bij SIA uitstekend, hier kunnen andere maatschappijen nog een voorbeeld aannemen!

Het toestel, een B777-200ER, was er nog een met de oude cabin interior en oud entertainment systeem. Dit was vooral te merken aan het scherm die niet helemaal helder was, maar volgens de SIA-website beschikken de vliegtuigen met de vernieuwde cabin interior over een verbeterde beeldkwaliteit m.b.t. de persoonlijke schermen.

Het eten heb ik als neutraal beoordeeld, want het eten in economy class vind ik niet bijzonder. Persoonlijk vind ik een economy class maaltijd vrij basic en iets wat je in je eigen keuken ook kan maken. Echter, de maaltijd tijdens de vlucht was zeer smaakvol.

Conclusie: dit is tot nu toe de beste maatschappij waarmee ik heb gevlogen. De service aan boord is uitstekend en het vliegen met SIA is voor herhaling vatbaar.