4043 ervaringen online

Geweldig!

geschreven door

Antalya

Dusseldorf

Het zelfde liedje als de heenreis, ipv Turkuaz TUIfly. De vlucht van TRK was om 06:00 en die van X3 om 20:00 dus mooi een extra dag vakantie.
Tijdens de vakantie was er onduidelijkheid over de juiste terminal (wegens huurauto), stond nergens aangegeven. Eenmaal bij inchecken was er maar 1 counter open, dus duurde lang maar we konden wel met z'n zessen naast elkaar zitten, ook hadden we extra handbagage bij (souveniers) waar we gewoon extra labeltjes voor kregen.
Het boarden ging ook snel, en bij binnekomst haretlijk ontvangen door stuwardessen en zag je hoe (nieuw en) fris het toesel was. Veel beenruimte (net als Sunexpress). Snelle take off en moeizame klim naar kruishoogte.
Op kruishoogte kregen we gelijk 2 glaasjes fris en een chocolaatje.
Ook hier kwamen de tvtjes met lachfilmpjes enz... nu konden we wel meeluisteren en muziek luisteren (kon bij SHY niet). Na 50 min kregen we eten, kip of pasta. Ik had pasta en was lekker, de kip trouwens ook en weer 2 glaasjes drinken.
Je benen kon je strekken wat fijn is.
De vlucht was zo voorbij, en vor de landing kreeg je nog een paar zuurtjes.
Na een zachte landing, werd er omgeroepen dat er een stuwardess voor haar laatste vlucht had gewerkt en dat er iemand werd gezocht???
Snel in de bus en het duurde wel lang voordat alle bagage op de band lag.
Ik ben heel tevreden over TUIfly en raadt het iedereen aan. Zeker voor een Turkuaz prijs.