4043 ervaringen online

Echt su-per!!

geschreven door

Istanbul

Amsterdam

Ik heb nog nooit zo goed beoordeeld op deze site, maar wat ik deze vlucht gezien heb, echt gaaf!

Eerst binnenlands gevlogen: AYT-IST; zie eerdere ervaring!

Door rugproblemen van medereiziger is deze in het ziekenhuis beland in Turkije. Natuurlijk geen pretje, maar zouden in eerste instantie met Pegasus Airlines terugvliegen, maar ivm. beenruimte enz. met rug was dit niet te doen.

Uiteindelijk THY business class geboekt voor de extra beenruimte en natuurlijk de ervaring!

Dus Eenmaal geland op Istanbul, kom je aan op de Domestic luchthaven. Nu rookt mijn medereiziger, dus wilde even naar buiten om 'te paffen'.

Weer door de security naar binnen, en VIP-lounge borden volgen. Een lift naar beneden, en stonden we ineens buiten.

Weer met een trap naar boven, gevaarlijk oversteken en weer door een security-point naar binnen. Uitendelijk naar de paspoortcontrole, en door naar de VIP-lounge.

Daar superlekker gegeten, krantje gelezen en filmpje gekeken. Vervolgens wordt je dan omgeroepen als je vlucht gaat, maar er ging iets mis en werden te laat geroepen.

Ik zag nog net FINAL CALL staan op de schermen, en snel de tickets opgehaald en gerend richting gate. Daar opnieuw in een lange rij voor de security. Inmiddels verscheen er GATE CLOSED op de schermen. Maar omdat wij business class tickets hadden werd er alsnog een uitzondering gemaakt en mochten we aan boord.

Snel in take-off en opnieuw richting Amsterdam.

Koffieservice, eten (met heerlijke zalm en verschillende salades e.d) en drankservice een mooie landing op Amsterdam.

Weer een hele ervaring rijker!