4043 ervaringen online

A3 - terugvlucht

geschreven door

Athens

Dusseldorf

Na 3 volle dagen in Athene te hebben doorgebracht, was het tijd om naar huis te gaan!

Athene is een super stad, de vele musea, lykavittós en de akropolis zeker een bezoekje waard. Hoewel we na deze drie dagen wel het gevoel hadden alles wat we in deze stad wouden zien, gezien te hebben. (inclusief een paar winkelstraten, lol)
Vanochtend (18-02-10) zo rond 08:20 de overvolle metro genomen, waarna we zo rond 09:20 aankwamen op het vliegveld van ATH, precies twee uur voor vertrek.
Op ATH ga je eerst door `boardingcard control' waarna je in het shop-gedeelte terecht komt. Hierna ga je pas door de echte douane, waarna je in het gate-gedeelte uitkomt, waar vrij weinig te doen is buiten de enkele snoep/koffie winkel en de bankjes om te wachten.
Boarden ging weer keurig op tijd en al snel waren we in de lucht.
Zogauw het seatbelt sign - lampje uit was, begonnen de stewardessen weer met hun service. Dit keer werd eerst het eten gegeven, meteen gevolgd door een drankje.
Hoewel ik het eten minder smakelijk vond dan op de heenreis, was het weer te doen. (Hoewel smaak duidelijk te betwisten valt, mijn vriendinnen vonden dit eten lekkerder dan op de heenweg)
Eten werd weer begeleidt door een broodje en de crackers met boter/smeerkaas.
Dessert bestond dit keer uit een stuk cake. (soort van in ieder geval)
Hierna werd tot tweemaal koffie of thee aangeboden.

Ook op deze vlucht waren de stewardess weer behulpzaam. `Riep' iemand ze, dan kwamen ze direct, ook het vragen om extra drinken was geen enkel probleem.
Zo rond half twee landde onze vlucht op DUS. Koffers volgden al snel!
Al met al is A3 naar mijn mening zeker een maatschappij om aan te raden! Jonge vliegtuigen (in ieder geval de A320's) en een goede service!
Hoewel ik nog nooit met KLM of een dergelijke maatschappij gevlogen heb, krijg ik na het lezen van trip reports over die maatschappijen het idee dat A3 kwa service toch een stapje boven hen staat.
Dit voornamelijk ivm de onboard-sercive. (A3 heeft wél inflight entertainment in de vorm van kleine schermpjes boven elke drie rijen)
En natuurlijk is het Engels soms wat minder goed te verstaan door het Griekse accent, maar wanneer je bij de KLM aan boord stapt zul je ongetwijfeld ook een Nederlands accent kunnen waarnemen....

Zou ik de kans krijgen, zou ik zeker weer bij A3 aan boord stappen.