4043 ervaringen online

24 uur vertraging

geschreven door

Athens

Rhodes

Vorig jaar December vloog ik met Olympic van Amsterdam naar Rhodos (met een tussenstop op Athene).
De vlucht van Amsterdam naar Olympic was perfect. Rond 5 uur kwam ik aan op Athene en ik zou om 8 uur weer doorvliegen naar Rhodos. Na 3 uur wachten zaten we in het vliegtuig naar Rhodos.
Ongeveer na 45 minuten wordt er in het vliegtuig omgeroepen dat we terug moeten naar Athene, omdat we niet kunnen landen op Rhodos wegens de wind. Op dat moment vlogen we al boven Rhodos.
Weer aangekomen op Athene, rond half 10, moeten we onze nieuwe vlucht boeken. De volgende vlucht was pas om half 6 in de ochtend. Na een lange nacht gewacht te hebben op het vliegveld dachten we dat we nu echt konden. Ongeveer 2 uur gewacht te hebben bij de gate wordt er omgeroepen dat de vlucht gecanceld is.
Daar zit je dan na een nacht niet geslapen te hebben. Weer terug naar de balie vertellen ze ons dat we pas de volgende avond om half 8 kunnen vliegen. (Die vlucht ging GELUKKIG wel door)

Ik heb ongeveer 24 uur op Athene moeten zitten. Olympic was nergens toe bereid. Na lang zeuren kregen we een etensbon van 6 euro en dat voor 24 uur.
Het enigste wat Olympic kon zeggen was dat het kwam door de weeromstandigheden en niet door hun.

Voldoende informatie?