4043 ervaringen online

Hartstikke goed!

geschreven door

Amsterdam

Barcelona

Deze zomer zou ik dan eindelijk mijn familie in barcelona gaan opzoeken.
ik ben 15 jaar oud, en alhoewel ik in mijn hele er al 11 retourtjes op heb zitten, vond ik het toch wel fijn om van de UM service gebruik te maken bij het eerste keer alleen vliegen.

het retourtje koste in totaal _170.- waar dan iets van 40 euro per enklee reis voor de extra begeleiding.

Op Schiphol kon ik me gewoon in checken bij de normale balies, waarna ik me, samen met mijn ouders, mocht melden bij de UM-balie.
Daar werd alles door een paar hele vriendelijke stewardessen af gehandeld. De rest van de vlucht was ok zeker geslaagd. Ik zat achter in op 33c. wat een goede plek was om alles te kunne volgen wat er in het vliegtuig gebeurde. De stewardessen waren zeer aardig en spontaan. Mijn drnakje en llekkere sandwichheb ik bij hun in de galley opgedronken. Het vliegtuig zat voor 100% vol.

Een maal op EL Prat werdt iok door ene nog al een arrogant dametje van Iberia naar de belt gebracht. Enige min puntje.
De terugreis, verliep ok zeer voorspoedig. Bij het in checken op Barcelona Airport, mocht ik plaats nemen achter de incheck balies, tot dat ik werd weg gebracht naar het vliegtuig. Zadot ze me geod in de gaten konden houden. Beetje overbodig m,aar ik h
ad het zeker net willen missen. Het was erg luek om te zien hoe elke passagier werd geholpen en wat je eigenlijk allemaal niet ziet als passagier.

Op Luchtvaartnieuws.nl staat mijn uitgebreide verslag met fotos. Binnenkort zet ik ook wel even een filmpje op you tube van mijn vluchten.