4043 ervaringen online

zwitsers uurwerk

geschreven door

Lisbon

Bangkok

Het was een beetje teveel van het goede de laatste 10 dagen maar ik moest iets doen tussen Parijs en Lisboa dus vooruit maar,
met EVA via Taiwan naar Parijs maar al genoeg over EVA geschreven dus in het kort, een zee goede maatschappij met een zeer goede service en goed eten, vlucht zonder bijzonderheden.
Na aankomst in Parijs naar Lisboa gereden en na 1 nachtje slapen op de LX 2085 naar Zurich.
De "Eiger" ging op tijd omhoog en alles verliep goed. Eten zeer goed en service top. Op tijd aan en toen moesten we ca 6 uurtjes op Zurich Kloten, ach ja die naam, doorbrengen. Dat is voor mij geen straf want ik vind Zurich een van de fijnste airports, grote mooie "boulevards" met goede en mooie winkels, goede restaurants en in de business lounge de langste bar met bediening ter wereld. Wat shopping gedaan daarna wat gegeten en het was al zover. De "Fuerstentum Liechtenstein" stond klaar en we vertrokken op tijd. Service v.d. bemanning voor en na vertrek perfect, het gebruikelijke drankje en natte doek etc. Eten heb ik overgeslagen en alleen wat kaas en een glas Niepoort genomen. er was een mooi menu met 3 keuzes, kip, kalfsvlees of vega maar aan mij niet besteed. Ik probeer altijd met dit soort vluchten mijn "normale" ritme aan te houden dus om 8 op de airport gegeten in het vliegtuig iets kleins, nog een glas rode wijn (Le Pionnier uit Geneve, zeer goed!) en dan slapen. 2 uur voor de landing wakker geworden, iets gegeten en voorbereid op Bkk .
Holding P. voor 10 minuten wegens traffic en een vlekkeloze landing op Suvarnabhumi. Swiss , waar ik veel mee gevlogen ben, is voor mij de beste Euro maatschappij! Absoluut te vergelijken met het beste uit Azie! Bemanning is niets teveel en staat de hele vlucht klaar. Al met al TOP!