4043 ervaringen online

geweldige vlucht!!

geschreven door

Casablanca

Amsterdam

hallo

ik woon in het westen van marokko maar omdat ik maar voor een enkeltje 500 moest betalen van oujda naar amsterdam besloot ik naar casablanca te gaan met air arabia voor maar 107 euro.
ik moest dan wel nog 7 uurthes met de auro maar dat was zo gebeurd. vlucht zou vertrekken om 17.10 dus 4uur in de ochtend vertrokken. kwam daar 12uur aan.
veel te vroeg dus we gingen wat winkelen op het vliegveld ondanks hoe druk het was op het vliegveld toch rustig. dus later ging ik inchekken met me vader die me had gebracht, ben trouwens 13jaar was mijn eerste vlucht alleen, had ik afscheid genomen van me vader en ging ik naar de gate. het was zon 16.00 dus nog een uurtje. ik ging ff wat luchen en wat rondlopen, gin ik terug naar de gate zijden ze dat de vlucht een uur is vertraagd. dus ging zitten pspen en dat ging zo voorbij. jhe zag het vliegtuig landen en taxien naar de gate. ik kwam binnen en ik had nog nooit zon mooi toestel van binnen gezien.
stoelen waren erg zacht en het was erg netjes. was trouwens eerste dag van ramadan dus moest fff wachten voordat ik mocht eten. ze hadden lekker eten alleen het was niet gratis maar moest toch eten. was heerlijk en later kwamen de schermpjes naar beneden en kragen mr bean te zuien en wat grappige dingen te zien we waren half 11 geland maar was een heerlijke vlucht.
ik hoop alleen dat ze ook naar andere steden gaan in marokko want casablanca is wel 700km van ons vandaan!!!