4043 ervaringen online

goede business klasse

geschreven door

Amsterdam

Bangkok

AMS-IST-BKK-IST-AMS. in business class.
AMS-BKK: vlucht op tijd, lounge tamelijk goed. een gloednieuwe B737-800 met 2x2 seating in business class ik gok een 38 inch pitch ( veel beter als KLM, air france, swiss, ...). apelsiensap, water of champagne werd geserveerd voor vertrek. Ook de menu's en hoofdtelefoons werden uitgedeeld.
eenmaal in de lucht werden er weer drankjes geserveerd. het eten was lekker ( weer beter als die slechte european select van de KLM of AF,SK,LH,LX).. zelfs één van de beste maaltijden op intra europese vluchten in business class. alleen de presentatie was wat minder.
IST-BKK: lounge in IST was zeer mooi ingericht (weer beter als die IKEA lounges van KLM of SAS) maar niet zo goed als die van thai in bangkok of van SIA in singapore. de selectie van de snacks was er wel beperkt. de vlucht ist-bkk werd uitgevoerd door een nieuwe A330. zeer goed, het eten was perfect en de lieflat seat was normaal ( beter als die van air france of klm) goede beenruimte: 62 inch
5 gangen menu, alle maaltijden apart geserveerd. Ook de terugvlucht was perfect en de A321 van IST naar AMS had zelfs legrests! het beste voordeel is wel dat ik met mijn HON circle kaart van lufthansa 200% miles krijg. de ticketprijs was 3600 heen en terug (ongeveer de zelfde prijs als KLM) Voor mij heeft de KLM afgedaan, ik neem juist nog maar star alliance.