4043 ervaringen online

super

geschreven door

Curacao

Philipsburg, St. Maarten

Na een week op Curaçao te hebben verbleven ben ik "doorgehopt" naar een ander Antilliaans eiland: Sint Maarten. Ik verheugde me al om op Princess Juliana Airport te landen, een van de bekendste spottersplaatsen ter wereld. De nieuwe terminal daar is trouwens onwijs mooi.

We vertrokken een half uur na schematijd met een erg oude MD-82. Het verbaasde me echt dat dit toestel nog vliegt. Scheuren in de baggagebakken, en losse stoelen.. Ik heb daar niet geheel prettig gezeten.

Verder is het een gewoonte op deze vluchten, dat er een gratis retourticket van de desbetreffende vlucht wordt verloot onder de passagiers. Ik was dit keer de gelukkige, maar aangezien het maar een half jaar geldig was heb ik er van afgezien. Dan kunnen ze beter een ander blij maken.
Hierna kwam de purser nog naar ons toe om excuses aan te bieden. Dit was erg netjes.

Ook was het personel vriendelijk, alleen waren er toch soms nog norse gezichten te zien bij iemand onder het personeel. Maar haar collega's hebben dit meer dan overtroffen. Zo hebben ze toch nog een goed cijfer weten te bemachtigen.

Tenslotte kregen we nog wat te drinken en een chocoladebroodje. Dit had ik niet verwacht op en vlucht van anderhalf uur.

Kortom was het een redelijk goede vlucht, gewoon simpel. Ideaal voor deze afstand.