4043 ervaringen online

matig

geschreven door

Amsterdam

Arrecife

Vloog comfort class, nu het enige comfort was de beenruimte, die was wel lekker voor iemand die 2 meter is
Persooneel dat je moet inchecken mag wel eens een cursus krijgen, vriendelijkheid tegen de klanten. Ook het persooneel in het vliegtuig weet de regels niet. Ze wisten dus nog bniet eens dat er geen 2 baby op dezelfde rij mogen zitten. En ook dat iemand die niet goed te been is niet bij de nooduitgang mag.
Het vliegtuig mag wel eens goed aangepakt worden, een keertej goed schoonmaken zl niet misstaan. Eten is een ramp, maar dat is het eignelijk altijd wel tijdens het vliegen. Maar als je met ander maatschappijen vliegt zit het er bij in. voor het voer dat ze geven zou ik ander geen stuiver willen betallen.
Dan het vliegen en dan met name de langding was ook een verhaal appart. De spaanse piloten, waar ze bij Arke mee werken (goedkoper he) zijn denk gewent om een vliegtuig aan de grond te stuiter. Zowel op de heen als de terug reis en de tussenlanding ging stuiterend. OOk die multiplayer waar zo mooi reklame voor wordt gemaakt, die waren er helaas niet meer. En ik ben toch wel wat gewent heb in de vliegtuigen gewerkt en regelmatig gevolgen met div. maarschappijen