4043 ervaringen online

Condor - Wir Lieben Fliegen!

geschreven door

Arrecife

Munich

De vlucht begon, eenmaal in het vliegtuig, helaas met een vertraging die te maken zou hebben met het voortrekken van spaanse vliegtuigen. Dat gebeurde wel vaker volgens de piloot dat je als buitenlandse vluchtmaatschappij in Spanje werd opgeschoven.
Na ongeveer een kwartier stegen we op en begon al een filmpje op de tft-schermpjes in de cabine met een introductie en met veiligheidsinstructies. Daarna introduceerde de piloot zichzelf, de co-piloot en de rest van het vliegpersoneel.
Hij begon ook te vertellen over het verloop van de vlucht en liet ons dingen zien vanuit de lucht. Boven de straat van Gibraltar kantelde hij het vliegtuig om ons een mooi foto-moment te geven. Verder vertelde hij over het meer van Genève en de steden met een prachtige verlichting op de aardbodem. Dat alles leuk om naar te luisteren; zo beleef je het vliegen pas echt!
Ook kon je tijdens de vlucht en film volgen en eventueel muziek luisteren. Verder vriendelijk personeel dat je kon uitleggen hoe je verder moest reizen naar andere vliegvelden. Eten smaakte redelijk goed en er was genoeg drinken te krijgen. Na een rustige landing was het alweer een einde van 4,5 uur prettig vliegen.
Kortom een aanrader om met het duitse Condor chartervluchten te maken!